Autóponyva

Tényleg szükséged van autóponyvára?

Az autófedél segíthet tisztán tartani a járművet. Ha olyan helyen él, ahol az évszakok váltakoznak, különösen télen, járműve egy év alatt rengeteg törmeléknek és sónak lesz kitéve. A jármű tisztán tartása segíthet abban, hogy ezek a részecskék ne marják meg az autó festékét, és idővel csökkentsék a rozsdásodást.  

Sokan a kézi mosást választják a járművük mosása mellett, a pénzmegtakarítás reményében. De, mint már tudja, ez a téli hónapokban nehéz és időigényes feladat. Az autómosás vonzó lehetőség lehet, de drága lehet. Tény, hogy vannak emberek, akik havonta 20 dollárt költenek, ami évente 240 dollárt tesz ki.

Autóponyva
Autóponyva védelmet nyújt bármikor és bárhol

Egy autóponyva megőrizheti autója tisztaságát, így idővel pénzt takaríthat meg a felhalmozott autómosásokon. Egy ponyvával tisztán tarthatja járművét, hogy ne kelljen havonta lemosnia.  Ehelyett elég, ha körülbelül kéthavonta mossa le. Ez 10 év alatt összesen 100 dollár megtakarítással egyenértékű. Ez talán nem tűnik olyan soknak, de ha figyelembe veszi az autótulajdonlással járó összes pénzkiadást, ez a megtakarítás már elég jelentős.   

Kisebb károk megelőzése

Ha autófedelet használ, kevesebbet kell aggódnia amiatt, hogy hol parkoljon a járművével. Az autóponyva igazán jól jöhet a hétvégi vidéki kirándulásokon és a forgalmas környékeken való megállásoknál, ahol az utcák tele vannak játszó gyerekekkel és a szennyezett városokban. 

Wagner EVOII – jégeső ellen védő ponyva | Hogyan lehet egyszerűen össze hajtogatni? | WithCar.hu

Egy ponyva használatával megóvhatja autóját a pollenektől, karcolásoktól, horpadásoktól, madárürüléktől és rovaroktól. Segítségével pénzt és időt takaríthat meg, és csökkentheti az autója megőrzéséhez szükséges fényezések, festékjavítások és autómosások számát.  

Védje autóját az UV sugárzástól és a nedvességtől 

A járműponyva fedheti autóját a napfény UV-sugarai és a nedvesség elől. Amint nedvességnek van kitéve, autója nagyobb valószínűséggel fog rozsdásodni, mivel a víz és a vas oxidációs reakcióba lép.

Hozzászólások hasonló kategóriából: