H7 LED autó fényeknek

H7 LED Autó Fények Használata

A H7 LED auto fények fókuszált és erős fényt bocsátanak ki úgy, hogy nem fogyasztanak sokat az auto elektronikus rendszeréből. Ahogy fejlődik a technológia, egyre kevesebb energia szüséges és a világítás is egyre erősödik. Ez a szépsége a H7 LED autó fényeknek, amennyiben még nem rendelkezel velük, akkor ne vesztegesd az idődet, látogasd meg a közeledben lévő autos boltot és cseréltesd le a régi, néha rosszul működő halogen körtéket vadi új H7 LED autó fényekre.

Miért érdemes váltani?

Ez eléggé egyértelmű, az előbb említett költségtakarákosságon kívül érdemes tudni, hogy a H7 LED autó fények jóval nagyobb fényt tudnak kibocsátani, mint egy átlagos halogen fény vagy egy sima LED-es égő.

A régi Halogén technológia minden irányba tudta csak közvetíteni a fényt, miközben a H7 LED auto fények képesek fókuszált és erőteljes világítást közölni köszönhetően a diódáinak (a hely, ahonnan kibocsátja a fénysugarat). A fényerősség állítható gyengétől a legerősebbig, így garantáltan azt fogod kapni, amire szükséged van a kinti viszonyokhoz.

H7 LED autó fényeknek

Egy fénykörte vs dupla fénykörte

Mint valószínűleg azt tudod, minden kocsiban két fénybeállítás található, gyenge fény és erős fény. Néhány autóban ezt egy körtével oldották meg, amely mindkét fény kibocsátására képes, ezeket dupla fénykörtének hívjuk.

Más kialakításoknál két különböző körtét használnak a gyenge és az erős fényre, és ebbe a kategóriába esik a H7 LED auto fények is, ezeket egy fénykörtés megoldásoknak nevezzük.

Az egy körtés fények két fényszórót használnak minden beállításra, míg a dupla körtés fények egy-egy körtét használnak a fényekhez. Miért fontos ez? Bár a H7 LED autó fények a legjobb választásod, ha a szokásos halogen fényszórókról váltanál, de amennyiben a kocsid nem rendelkezik egy körtés beállítással, akkor nem fogod tudni felszerelni, és a duplakörtés megoldást kell használnod.

Az egy körtés és a két körtés megoldás nem felcserélhető, mert a kábelek teljesen másmilyenek a két fényszóró beállításnál, így nem kompatibilisek. Győződj meg a te beállításraidról, mielőtt beruháznál a fényekre, konzultálj a helyi autos bolttal.

H7 LED autó fényeknek

Egy másik remek dolog a H7 LED autó fényekkel kapcsolatban az, hogy a tulajdonos vagy a gyártó (eladás utáni telepítés esetén) több irányítással rendelkezik az autó fény stílusának beállítása felett. Egy LED fényszóró sok kisebb körtét használ, ami előnyös, hiszen bármilyen formában újrarendezhetőek, így különleges stílust adhatsz járművednek, amivel senki más nem rendelkezik.

A LED fények 100%-ban kompatibilisek bármilyen autó modellel, csupán észben kell tartani a már említett egy körtés vagy két körtés kialakítást, de ezen kívül másra nem kell figyelni.

Olvassa el a témáról szóló cikket autó alkatrészek.

Hozzászólások hasonló kategóriából: