3D padlószőnyegek és gumi padlószőnyegek autókhoz – Tudja meg, mi a legmegfelelőbb az Ön igényeihez

A padlószőnyegek nemcsak a fáradt lábak pihentetésére vagy bemutatóra szolgálnak. Nagyon fontosak és praktikusak az autó belsejének tisztántartásának érdekében. Ugyanakkor figyelembe kell vennie, hogy az autók padlószőnyegei nem ugyanolyanok. A legnépszerűbb autópadlószőnyegek a gumi padlószőnyegek és a 3D padlószőnyegek. Mindkettő különbözik a jármű padlójának bélésétől.

Gumi padlószőnyegek
Gumi padlószőnyegek autóval

A 3D-s padlószőnyegek elegáns kivitelben és szélektől védettek, míg a gumi padlószőnyegek robosztus, karcsú és megfizethető szőnyegeknek vannak kitéve, amelyek megóvják az elsődleges szőnyeget. Az autójának megfelelő padlószőnyegek kiválasztása szempontjából van néhány tényező, amelyeket érdemes figyelembe venni, mivel az autó befektetés, és minden befektetést meg kell védeni.

 • Ár

  A piacon elérhető legdrágább autópadlószőnyegek a 3D padlószőnyegek. De megérik a befektetést, és jól viselhetik értéküket, az Ön egyedi igényeitől függően. Ellenkezőleg, a gumi padlószőnyegek sokkal megfizethetőbbek. Gyakran előfordul, hogy ezeket az autóval együtt szállítják, így a 3D padlószőnyegekre való áttérés megfizethető lehetőség lehet.  Ha az ár fontos, a gumi padlószőnyegek jól illeszkednének a költségvetésbe. Ne felejtse el, hogy a csere költségeit figyelembe kell venni a vásárlás árában. Ha a gumi szőnyegek a vártnál hamarabb elszakadnak, jó ötlet lehet 3D-s padlószőnyegek vásárlása.
 • Tartósság

  A tartósság szempontjából a gumi padlószőnyegek nyernek. A kemény gumi könnyen visszatartja az iszapot és a folyadékokat, és sok port és szennyeződést tárolhat az alján. Sőt, a gumi kemény és erős. Ez azt jelenti, hogy a vásárlással sokáig el lesz látva. A 3D padlószőnyegek kemények. Ennek ellenére a gumi padlószőnyegekhez viszonyítva gyorsan meglátszik rajtuk mindenféle szennyeződés.
 • Esztétika

  Az autó esztétikája a legtöbb járműtulajdonos számára nagyon fontos, és ezzel nincs semmi baj. Különben is, nem láthatatlanul vásárol járművet. A belső és külső érzés és megjelenés elengedhetetlen. Ha szeretné optimalizálni a belső tereit, akkor a legfontosabb a megfelelő padlószőnyegek megtalálása. Ezek világosabbá teszik az autó belsejét, prémiumnak érezhetik magukat, és olyan kivitelezést nyújtanak, amelyet nehéz legyőzni.
 • Illeszkedés

  Illeszkedés szempontjából meg fog lepődni a 3D padlószőnyegeken. Ezeket pontosan az autója öntvényeihez illesztik, így nem maradnak rések a szennyeződés és a víz számára, hogy károsítsák a szőnyeget. Nem kell aggódnia a szőnyegek alatti elszíneződések, szagok és penész miatt a 3D padlószőnyegekkel. Vannak olyan gumi padlószőnyegek, amelyek illeszkednek az autó pontos belsejéhez. Ennek ellenére továbbra is könnyedén mozognak, és nem védik teljesen a padló oldalát.

Olvassa el a következő címet is: Autós kozmetika – a kezdők útmutatója.

Hozzászólások hasonló kategóriából: